Купуваме заедно лого

Купуваме заедно (kupuvamezaedno.com) е концепт за нов начин на онлајн групно купување преку резервација на производи. Со новиот систем за резервација овозможуваме саканите производи понудени исклучиво во онлајн резервација да бидат купени по производни и/или дистрибутивни цени. На овој начин можете како краен потрошувач да заштедите и до 20% на истите производи од малопродажните супермаркет цени на истите.

Како изгледа низ пример 
=====================
Ако одреден ПИЈАЛОК од 1 литар (во случајов "Johnny Walker" од 1 литар) во некои од супермаркетите може да се набави по цена од:Купуваме заедно

■ ВЕРО цена: 1.272,00 ден
■ РАМСТОР цена: 1.269,00 ден
■ Остананите маркети 1.250,00-1295,00 ден

тогаш со новиот концепт КУПУВАМЕ ЗАЕДНО - цената преку резервација на истиот пијалок би била 1.050,00 ден при што ЗАШТЕДАТА ИЗНЕСУВА 20%.

Во моментот системот има повеќе од 1.000 врсти на пијалоци. Тековно се ажурираат нови заедно со соодветни фотографии.

Резервации на омилените пијалоци може да правите веднаш. Информација за превземање или испорака на направените резервации е до 2 работни дена. Доколку имате потреба од хитна нарачка за прослава, слава или друг настан контактирајте не телефонски на 077.807772 или со е-пошта на info@kupuvamezaedno.com.

Сите резервациите на производи се проследуваат до овластен дистрибутер и/или продавница за пијалоци кои понатаму Ве контактира и ја реализира Вашата резервација согласно со условите кои сте ја направиле.

Резервираните производите може да ги превземате лично без дополнителни трошоци или истите да бидат доставени по овластена курирска достава на Вашата адреса по цена за курирска достава.

============
■ НАПОМЕНА ■ 
За резервација и купување на алкохолни пијалоци согласно законските прописи морате да имате повеќе од 18 години. Испораките и превземањето од овластените продавници и дистрибутери се врши согласно законските прописи до 19:00 часот.